La Creueta i La Sardana reben a alumnes d’integració social i de formació d’atenció per a la gent gran

Abril 19, 2023

Els darrers mesos, el Centre Assistencial Mutuam La Creueta i la Llar-Residència Salut Mental La Sardana van rebre visites molt especials d’alumnes. El jovent va venir als centres amb l’objectiu d’interactuar amb la gent gran i les persones usuàries per fer diferents activitats, tant de formació d'atenció com d’integració social.

Al Centre Assistencial Mutuam La Creueta, els van visitar el grup d’alumnes d’Atenció de gent gran en institucions, del departament de Promoció i Ocupació de l’Ajuntament de Polinyà. La directora del centre, juntament amb la coordinadora d’auxiliars, van fer una xerrada de presentació amb tot el grup de joves. L’objectiu d’aquesta, era que els i les futures professionals d’atenció a la dependència coneguessin els diferents aspectes sobre com s’organitza una activitat amb l’usuari o usuària. Un cop finalitzada la xerrada, es va organitzar una activitat estimulativa amb la consola Wii. En aquesta, un grup de residents i els alumnes van poder fer una competició de bitlles. En conclusió, tots i totes van gaudir d’una divertida estona junts, interactuant i jugant.

Per un altre costat, a la Llar-Residència Salut Mental La Sardana, van venir el grup d’alumnes de primer d’Integració Social de l’Institut Guillem Catà. Els nois i noies van treballar diferents aspectes amb els i les residents del centre, com els vincles mitjançant la risoteràpia. Una tècnica que utilitza l’humor i el riure per alliberar tensions i l’estrès. Com a resultat, es va aconseguir establir relacions amb molta complicitat i va ser tot un èxit. També, mitjançant l’art i l’expressió artística, els i les residents van crear petites obres d’art que reflectien la felicitat per a ells. Finalment, es va organitzar una trobada on es va agrair de tot cor tot el treball i l’ajuda i els van animar a tornar ben aviat.


Deixa un comentari