L’alumnat de l’Escola Pelegrí i l’Institut Llibertat visiten els Centres de Dia de Grup Mutuam per compartir activitats amb la gent gran

Juny 14, 2023

Els Centres de Dia Espanya Industrial i Nova Lloreda, equipaments públics gestionats per Mutuam, van tenir la sort de rebre la visita de l’alumnat de l'Escola Pelegrí i l'Institut Llibertat amb la finalitat de compartit activitats amb la gent gran.

D'una banda, al Centre de Dia Espanya Industrial ubicat a Barcelona, va venir el grup d'alumnes de l'Escola Pelegrí i van organitzar unes jornades de jocs i d'activitats intergeneracionals per tal d'enfortir la relació entre ambdues generacions. A més, van tenir el detall de portar al centre una sèrie d'obsequis per als i les residents que va despertar la il·lusió de molts.

D'altra banda, en el Centre de Dia Nova Lloreda a Badalona, van establir dos dies de la setmana per fer trobades entre el grup d'alumnes i residents. En cadascuna d'aquestes s’organitzaven jocs, balls, passejades i altres activitats que servien per interactuar i aprendre molt els uns dels altres.

Així doncs, aquestes visites no només ajuden a passar una estona divertida i de qualitat, també a crear i enfortir vincles.


Deixa un comentari