L’Agrupació Jugadors del Barça visita els centres de Mutuam per Nadal

Gener 3, 2024

Durant les festes de Nadal, l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona amb qui Grup Mutuam té un conveni de col·laboració, va visitar dos dels centres per a gent gran de l’entitat.

La primera visita va ser el 28 de desembre, dia dels innocents, a la Residència Font Florida, equipament públic gestionat per Grup Mutuam. En aquest centre es troba l’única penya barcelonista dins d’una residència per a gent gran. Per aquest motiu es van desplaçar membres de l’agrupació en companyia d’exjugadors blaugrana i junt amb l’equip professional del centre van organitzar una dinàmica. Aquesta consistia a treballar la reminiscència, exposant notícies sobre el Barça que la gent gran havia de confirmar o desmentir.

El 2 de gener va ser el torn dels Apartaments Agustí Montal Mutuam Collserola. Els sèniors d’aquest recurs van rebre a Antonio Olmo i África Ocaña, exjugador i exjugadora del Barça durant les dècades dels 70 als 90. Aquest van fer passar als assistents una bona estona recordant l’època en qüestió i comentant anècdotes i vivències.

Ambdues visites van aixecar moltes emocions i il·lusions, ja que a més de l’agradable i divertida estona, l’agrupació va portar detallets variats per la gent gran de la residència i pels sèniors dels apartaments. Sense dubte una sorpresa nadalenca per la qual estem molt agraïts.


Deixa un comentari