Activitats especials per a celebrar el 30è Aniversari del Centre Assistencial Mutuam La Creueta

Juny 30, 2021

Durant el mes de juny, un variat d’activitats van omplir el Centre Assistencial Mutuam La Creueta, amb motiu del seu 30è aniversari.

La celebració va encetar amb una fideuada especial per als residents, on tothom va rebre un petit regal. En concret un cor de fusta de decoració per recordar aquest aniversari tan especial. Amb la idea de continuar repartint detallets a tots, es va portar a terme un Bingo on tothom es va poder proclamar guanyador.

I com a tota bona celebració, no podia faltar l’espectacle. Després d’un any i mig sense actuacions presencials d’entitats col·laboradores, mantenint les distàncies i mesures de seguretat, es va poder fer una de nou, al pati exterior. La Colla Sardanística de Gràcia va oferir als presents una meravellosa actuació

Els jocs i activitats també es van fer notar durant el juny. L’equip de rehabilitació, va organitzar una gimcana esportiva especial on a més de divertir-se es van treballar moltes capacitats motrius.

La revetlla de Sant Joan característica de l'època, es va celebrar amb el bon ritme de les actuacions del Grup Pentagrama.

Per concloure aquest mes de celebracions, l’última activitat va estar la Missa de Sant Pere, celebrada amb la Parròquia de Sant Feliu. Per seguretat es va fer a l’exterior i l’experiència va estar tan positiva que es farà un nou replantejament de cara a les pròximes.


Deixa un comentari