Els centres de dia i residències per a gent gran de Grup Mutuam enforteixen vincles a través d’activitats amb les famílies i la comunitat

Maig 9, 2023

Darrerament, alguns centres de dia i residències per a gent gran de Grup Mutuam han volgut enfortir vincles i dedicar temps a activitats amb les famílies de les persones usuàries i amb la comunitat.

A Sabadell, el Centre de Dia Creu de Barberà, equipament públic que gestiona Grup Mutuam, va convocar a familiars per dur a terme diverses activitats. Plegats, famílies i persones residents, van realitzar cors aromàtics amb llavors d'àrnica i essència de lavanda. Com a resultat, van sortir uns ambientadors magnífics que ben segur seran profitosos per a tots i totes.

Ben a prop, al Centre Assistencial Mutuam La Creueta, dins del marc del programa de voluntariat familiar del centre, les famílies també van impulsar diverses activitats. Com és el cas de la familiar d'una resident, que és fotògrafa, la qual va organitzar una activitat de memòria. Aquesta es va encarregar de fotografiar les plantes del pati de la seva familiar i portar-les al centre. La gent gran va quedar tan encantada amb les fotografies, recordant el nom de cada planta i flor, que van decidir emmarcar-les. A més, van aprendre consells molt útils sobre com cuidar-les. 

Per altra banda, a Tarragona, la Residència Vila-Seca per a gent gran, va rebre visites molt especials per a dur a terme les seves activitats. Una d’elles va estar, el grup de Voluntariat Social La Caixa, el qual va organitzar una tarda de jocs de taula molt divertida per als i les residents. L’altra visita, van ser els i les alumnes de l'Escola Mestral. Aquesta van intercanviar presentacions i algun  ball amb la gent gran, creant un ambient molt emotiu i memorable.


Deixa un comentari