Les activitats amb animals i els seus beneficis triomfen als centres i residències de Grup Mutuam 

Juny 26, 2023

Cada vegada està més demostrat que la teràpia i activitats amb animals aporten múltiples beneficis per a la gent gran. Per aquest motiu, alguns centres i residències per a gent gran de Grup Mutuam, s'han animat a provar-les i no han quedat indiferents.

A la Llar-Residència Salut Mental La Sardana, van organitzar una sortida a una granja amb els i les seves residents. Va ser tota una experiència per a molts i van poder gaudir i aprendre de la interacció amb els diferents animals.

Mentrestant, a la Residència Font Florida van tenir la sort de rebre la visita d'uns membres molt especials, la Unitat Canina de la Guàrdia Urbana. Els usuaris i usuàries es van disposar al pati en rotllana i van poder tocar i gaudir de la companyia d'aquests magnífics gossos, a més de poder presenciar alguns trucs.

Finalment, el Centre Assistencial Mutuam La Creueta no es va quedar enrere i va poder provar la teràpia amb animals, concretament amb un gat. Els i les residents van quedar encantats, ja que van tenir l'oportunitat de raspallar-lo, tocar-lo i cuidar-lo. A més, es va aprofitar per fer un taller de reminiscència on tots i totes van parlar de les mascotes que havien tingut.

En general, van ser unes activitats molt tendres que van demostrar com els animals poden desvetllar el sentit de la responsabilitat, reforcen l’autoestima i les habilitats emocionals, entre altres.


Deixa un comentari