A les Franqueses, joves i grans estimulen junts la creativitat musical

Març 26, 2018

Emmarcada en el projecte d’aprenentatge-servei ‘Estimulant la creativitat musical de joves i grans’, la Residència Les Franqueses, propietat de la Fundació privada de la Gent Gran de Les Franqueses del Vallès i que gestiona Mutuam, ha participat en una trobada intergeneracional amb l’escola Anna Mogas de Granollers. L’activitat ha consistit en un petit concert de guitarra i flauta travessera, una cançó interpretada per una noia solista i algunes altres cantades per tots els alumnes.

A continuació, s’han fet grups de joves i avis per intercanviar diferents cançons conegudes i preparar-ne una per cantar-la davant dels altres grups. A més, els estudiants han portat un mural per pintar amb les persones grans que ho preferissin.

Amb aquest projecte, s’aconsegueix que joves i grans interactuïn, afavorint les habilitats socials, les relacions interpersonals, l’autoestima i el sentiment d’utilitat mutu mitjançant la música i les reminiscències que provoca. La trobada ha suposat, així mateix, una manera de passar un matí diferent, molt animat i ple de vida.  Cada vegada que venen els nois i noies a la residència els participants es coneixen una mica més i, poc a poc, es van creant lligams que fan que ja uns i altres ja esperin la propera.


Deixa un comentari