25 Anys d’assistència: La Gran Festa d’Aniversari de Mutuam Manresa

Juny 20, 2024

Recentment, el Centre Residencial Mutuam Manresa va commemorar els seus 25 anys amb una Gran Festa d'Aniversari formada per diferents activitats especials. Els residents, juntament amb les seves famílies i el grup de treballadors, van gaudir de tallers, excursions i un dinar que va ajudar a enfortir llaços entre tots els participants.

La celebració va començar a finals de maig a la segona planta del centre, on es va dur a terme un divertit taller de núvols de caramels. Els residents es van delectar amb l'activitat, literalment "llepant-se els dits".

L’endemà, els residents, acompanyats per les seves famílies i professionals del centre, van realitzar una emocionant excursió a Montserrat. La visita al majestuós entorn natural va proporcionar un dia d'esbarjo i connexió amb la natura. Mentrestant, a la tarda, el grup de residents de la Llar-Residència Salut Mental La Sardana van participar en un taller temàtic sobre el mar, seguit d'un animat concurs de karaoke, on tots i totes van mostrar les seves habilitats vocals i van gaudir d'una tarda plena de música i diversió.

Per acabar, una de les activitats més entranyables de la setmana va ser la trobada intergeneracional amb els nens i nenes de tercer de primària de l'Escola Oms i de Prat. Junts, residents i alumnes, van dur a terme activitats artístiques utilitzant plastilina i altres materials, creant precioses obres d'art. Aquesta interacció no només va fomentar la creativitat, sinó també l'entesa entre generacions, deixant una estona compartida inoblidable entre tots els participants.

En definitiva, el 25è aniversari del Centre Residencial Mutuam Manresa ha estat una celebració memorable, reflectint l'esperit de comunitat i el compromís amb el benestar dels residents. La setmana festiva ha permès crear moments inoblidables i reforçar les relacions entre tots els membres del centre.


Deixa un comentari