Un 15è aniversari de pel·lícula a la Residència Font Florida per a gent gran

Novembre 9, 2021

La Residència Font Florida per a gent gran, equipament públic que gestiona Grup Mutuam al districte de Sants-Montjuïc, va estar tot el mes d’octubre de celebració pel seu 15è aniversari. Els professionals del centre van voler fer d’aquest, un aniversari de pel·lícula.

D’aquesta manera van ambientar tot el centre, decorant-lo amb motius del món del cinema: escultures dels ‘Oscars’, fotogrames de pel·lícules inoblidables, estrelles, càmeres, fotos de les persones residents i professionals caracteritzades del famós ‘Charlot’ i fins i tot un photocall amb catifa vermella.

Per a complementar aquesta decoració tan encertada, es van organitzar un seguit d’activitats al llarg del mes, seguint la mateixa temàtica. El teló el va obrir Marc Anglarill, amb el seu espectacle ‘The Crooner’, on va interpretar als grans, Tom Jones, Elvis Presley i Frank Sinatra, amb els quals va fer somniar i ballar a tot el públic.

També es va organitzar una missa especial i un bingo amb premis que feien honor a la celebració i un aperitiu impressionant.

Els nostres amics de la Comissió Social del FC Barcelona no van faltar a la cita. En la seva representació van assistir dos dels seus membres, Vicky López i Jordi Solé, que van ser rebuts pel president de la penya blaugrana del centre, Josep Lluís Alcón. Els convidats van portar detalls per a tothom i van contestar les qüestions que els i les residents els hi plantejaven.

La residència també va rebre la visita del grup ‘Country Solidari’ els quals van transmetre molta alegria amb els seus balls en línia.

L’últim espectacle el van portar els i les professionals del centre, les quals van fer un petit homenatge a residents veterans/-es i als menys joves. Per altra banda, van repartir a tothom petits obsequis elaborats per algunes persones residents i usuàries del centre de dia.

Una paella gegant cuinada al pati del centre va tancar la celebració amb vol-au-vent farcits i crema catalana de postres. Una cloenda perfecta per una setmana plena d'emocions.


Deixa un comentari