Cuidadors a domicili per a persones grans durant les vacances: un respir familiar necessari

Juliol 25, 2023

Què fem si tenim un familiar gran i dependent, que no pot venir amb nosaltres i que necessita ajuda? Aquesta és una de les preocupacions més habituals quan arriba el moment de planificar les vacances familiars.

Ja sigui per limitacions físiques o perquè la pròpia persona així ho decideix, a vegades pot resultar difícil deixar els pares o avis a casa. Per a aquests casos, compteu amb diferents opcions de cura professional, entre elles, Mutuam a Casa. Es tracta d’un servei de cuidadors a domicili que dona cobertura a la ciutat de Barcelona i la seva rodalia, pensat perquè pugueu gaudir de les vostres vacances sabent que, a casa, tot segueix bé.

El repte de les vacances i la cura dels familiars

Per a moltes famílies, el moment de planificar les vacances es complica quan tenen al seu càrrec una persona gran que necessita atenció de manera regular. Comptar amb un cuidador o una cuidadora per a persones grans a domicili pot ser l'aliat perfecte per a aquesta situació. Tant si cal ajuda puntual com si la persona cuidadora habitual marxa també de vacances, podrem cobrir les necessitats de la tota família. Així, podreu marxar i descansar uns dies sense recança i amb total tranquil·litat.

I és que les tasques de cures són esgotadores física i emocionalment, i si no es prenen períodes de descans, la nostra salut pot veure's afectada. Per això és crucial tenir un respir familiar i reprendre la cura del nostre familiar amb les energies renovades.

Grup Mutuam, cuidadors a domicili de confiança

Per a totes aquelles persones amb cert grau d’autonomia, però que necessiten suport durant algunes hores al dia per a desenvolupar les seves activitats quotidianes, podeu comptar amb Mutuam a Casa. Es una solució idònia per a aquelles famílies que necessiten ajuda temporal durant les vacances o substituir a la persona cuidadora.

I si només cal que se l’acompanyi al metge o a sortir a fer un volt? I si cal que vagi algú a fer-li tots els àpats? Mutuam a casa s’adapta a les necessitats específiques de cada persona.  D'aquesta manera, el vostre familiar comptarà amb ajuda per a les activitats de la seva vida diària que calgui. Ja sigui higiene personal, supervisió de la medicació, neteja de la casa o acompanyaments al carrer, amb un cuidador a domicili estarà tot  cobert. A més a més, oferim altres serveis complementaris com a podologia o fisioteràpia per a una cura integral.

Quan rebre ajuda es fa difícil

És habitual que a moltes persones grans els costi acceptar que els cal ajuda externa i, també, que els faci por permetre que algú que no coneixen entri a casa per ajudar-les. És per això que seleccionem amb cura els nostres cuidadors i cuidadores familiars i vetllem pel respecte i la dignitat de les persones. L’atenció personalitzada i propera ajuda a superar les barreres inicials i permet que les persones grans se sentin còmodes i segures en rebre ajuda en la seva pròpia llar. A més a més, si els usuàries o les usuàries no se senten a gust amb el cuidador que se’ls ha assignat, existeix la possibilitat de canviar de professional.

Mutuam a Casa proporciona una assistència adaptada a cada persona i té com a premissa fomentar l’autonomia i adaptar-se a les seves preferències i rutines. Testimonis com el de la Victòria o la satisfacció de les més de quatre-centes persones que atenem cada any ens avalen.  

Tens dubtes? Les resolem i t’orientem

És normal tenir dubtes sobre quin tipus d'ajuda és la més adequada per al nostre familiar dependent durant les vacances. Per això, davant qualsevol pregunta, posem a la vostra disposició el Servei d'Orientació Social. Telefonant al 93 380 09 70 el nostre equip d’orientadores socials resoldran totes les vostres inquietuds.

No teniu clar si necessiteu el servei domiciliari, una estada temporal en una residència o qualsevol altra alternativa de cura? El Servei d'Orientació Social us ajudarà a trobar la solució més adequada al vostre cas particular. Perquè la nostra missió és cuidar del vostre familiar i acompanyar-vos durant el procés perquè prengueu la millor decisió. Així, gaudireu de les vostres vacances sabent que els vostres pares, mares, àvies i avis estan ben atesos.

Confiança i professionalitat per a la teva tranquil·litat

Quan arriba el moment de gaudir d'unes vacances en família, no hem de sentir-nos culpables per separar-nos d’un familiar dependent o que necessita assistència en determinades ocasions. Els serveis de cuidadors a domicili de Mutuam a Casa garanteixen que els vostres éssers estimats rebin una atenció de qualitat i personalitzada durant la vostra absència.

A més a més, és important recordar que com a cuidadors també mereixeu un període de descans i un respir familiar per a evitar la sobrecàrrega. Per això, disposeu d'una àmplia gamma de serveis i de professionals qualificats que s'asseguraran de cuidar com cal el vostre familiar. Gaudiu plenament de les vostres vacances amb la confiança de saber que està en les millors mans.

Posa’t en contacte amb el Servei d'Orientació Social per telèfon al 93 380 09 50 i per correu electrònic a tamara.koyik@mutuam.com. Si vols saber-ne més sobre com cuidar les persones grans a l’estiu de la millor manera, no et perdis Serveis i solucions per a unes vacances tranquil·les i Estades temporals en residències, una bona opció cada cop més freqüent.


No items found

Deixa un comentari