Una delegació oficial russa visita l’Hospital Sociosanitari Mutuam Güell

Desembre 4, 2014

El seu interès era veure com està organitzada a Catalunya la xarxa d'hospitals sociosanitaris que faciliten les altes dels hospitals d'aguts.

La delegació sanitària russa, composada per la Sra. Galina Ivanova, directora de Rehabilitació de la Federació Russa, i el Sr. G. Lyadov, director de l’Hospital d’alta complexitat,  que és un centre de referència a Moscú, va visitar l'Hospital Sociosanitari Mutuam Güell, el passat dia 3 de novembre. El seu interès era veure l’organització a Catalunya de la xarxa d’hospitals sociosanitària que facilita les altes dels hospitals d’aguts. Es van centrar en la rehabilitació dels afectats d’ictus i en el protocol de tractament d’aquests pacients.

Van ser rebuts per la directora del centre, Dra. Neus Saiz, acompanyada del director general  i  del director de l’Àrea Sanitària del Grup Mutuam. Tant ells, com la Dra. Dolors Quera, coordinadora, i la Dra. Marina Depolo, rehabilitadora, varen explicar l’organització i els processos als visitants. Al matí havien visitat l’Institut Guttmann, un centre de referència a Catalunya


Deixa un comentari