Professionals dels Equips EAR Mutuam imparteixen una sessió formativa sobre el dolor en geriatria al COIB

Febrer 12, 2020

El dilluns 10 de febrer a la tarda i amb una durada de 3 hores, Imma Mundet, infermera i Angela Trujillo, metgessa, ambdues professionals dels equips EAR (Equips d'Atenció Residencial) de Mutuam Barcelona, van impartir una sessió de formació presencial a les aules del Col.legi de Infermers i Infermeres de Barcelona, sota el títol "Detecció i maneig del dolor en geriatria". Una vintena d' infermeres de l'àmbit de les residències geriàtriques, hospitals i centres d'atenció primària van assistir-hi.
L'objectiu d'aquesta formació era la de sensibilitzar i formar els professionals d’infermeria sobre la importància de la detecció i tractament del dolor per al benestar de les persones grans ateses. Van parlar de la necessitat d'identificar els diferents tipus de dolor i característiques, conèixer les manifestacions diferents en l’ancià, identificar els aspectes específics a valorar en l’entrevista i en l’exploració del pacient institucionalitzat durant la revisió de la seva història clínica, conèixer les diferents escales de valoració del dolor, i conèixer les modificacions farmacinètiques de la medicació en els ancians i els possibles tractaments de confort. Per tancar la sessió, es va parlar de la sedació i del control de símptomes amb bombes blastomèriques.

Formació atenció residencial, Professionals dels Equips EAR Mutuam imparteixen una sessió formativa sobre el dolor en geriatria al COIB

Deixa un comentari