Nova edició de la “Jornada No jubilis la Memòria” per entrenar la memòria de la gent gran de la ciutat de Barcelona

Abril 13, 2015

Iniciem la 11a edició de la Jornada No Jubilis la Memòria de la Fundació Mutuam Conviure. L’elevada participació de l’any passat, 1.812 participants, i l'entusiasme amb el que varen competir en totes dues modalitats, dòmino i country, ens animen a continuar apostant per aquesta ja popular iniciativa. La Fundació vol que la societat es conscienciï sobre  la importància que té la prevenció de la pèrdua de les funcions cognitives, i de la memòria en particular, i sabem que mitjançant la pràctica del dòmino i el country, és possible.

Escut_2_ok Domino_1

Per tant, ja han quedat obertes les inscripcions 2015 a la Champions Domino Mutuam i la Dancing Country Mutuam. Des d’ara i fins el 28 de maig es faran les fases classificatòries dels campionats a cada casal i centres residencials del Grup Mutuam que hi participen. Els finalistes de totes dues modalitats jugaran les darreres fitxes i faran els darrers balls a la Gran Final que tindrà lloc el dia 11 de juny a l’Auditori AXA (Av. Diagonal, 547, a l’Illa Diagonal).

Casals de l’Ajuntament de Barcelona, Generalitat de Catalunya, Obra social de la Caixa, seccions sènior de Col·legis professionals, entitats col·laboradores i centres del Grup Mutuam estan participant. Per refrescar una mica la vostra memòria, podeu veure aquest vídeo  per copsar en uns minuts l'ambient d'aquesta jornada.

Si vols competir i cuidar la teva memòria jugant a dòmino o ballant country connecta't a la web o truca al 902 555 667 i t’informarem de les fases classificatòries.

Dansing Country MutuamChampions Domino Mutuam


Deixa un comentari