Mutuam Güell i Mutuam Girona celebren la Setmana sense fum conscienciant sobre els riscos de fumar

Juny 20, 2018

Els hospitals sociosanitaris Mutuam Güell i Mutuam Girona estan adherits a la Xarxa Catalana d'Hospitals Sense Fum i per això cada any, en el marc de la Setmana sense fum, organitzen tot un seguit d’activitats lúdiques i informatives amb l’objectiu de conscienciar sobre els riscos associats al consum de tabac. En l’edició d’enguany, les accions s’han portat a terme entre el 25 i el 31 de maig dins dels propis centres i amb una participació molt activa de les persones usuàries.

A l’Hospital Sociosanitari Mutuam Girona, s’hi van organitzar tallers interactius dins del Programa de Psicoestimulació del centre, amb una proposta de deliberació amb el lema ‘El tabac i riscs – Parlem-ne!’. A banda, s’hi va fer un Taller de manualitats relacionat amb l’hàbit de fumar en què els participants varen plasmar en un collage les seves experiències amb el tabac. L’obra es va exposar mentre va durar la Setmana sense fum, que va culminar el 31 amb una Taula informativa a la recepció del centre, on pacients, professionals i visitants podien intercanviar experiències sota el lema ‘Vols conèixer la meva experiència amb el tabac? Parlem-ne!’. Setmana sense fums Girona

Mutuam Güell també va dissenyar un ampli programa d’activitats, que va arrencar amb un Bingo al sol celebrat al jardí el mateix dia 25 de maig. Aquest mateix espai va acollir els dies següents l’activitat ‘Juga, mou-te i riu’, un concurs de dibuix amb el seu corresponent lliurament de premis, i una taula informativa i de sensibilització. La Setmana sense fum es va tancar a l’Hospital sociosanitari Mutuam Güell,  amb una xerrada per a professionals que, sota el títol ‘Vols deixar de fumar?’, va impartir la psicòloga Meritxell Naudeillo a la sala de formació dels Apartaments Agustí Montal.


Deixa un comentari