Mutuam Collserola comparteix en un màster de la UVic la seva experiència en atenció centrada en la persona

Abril 5, 2017

El Centre Mutuam Collserola va acollir el passat 11 de març, a la seva sala d’actes, classes presencials del Màster d’Atenció Integral i Centrada en la Persona (AICP) de la Universitat de Vic (UVic) i la Fundación Pilares. Durant la jornada, Marisa García, directora de la Residència Rubí, i Silvia Mirete, directora de la Residència Vila-Seca, van impartir una conferència en què van compartir amb els estudiants les experiències en l’aplicació del model als dos centres.

La jornada també va comptar amb les intervencions de Xavier García Milà, que va fer una conferencia sobre accessibilitat, disseny ambiental i tecnologia de suport; de Mercè Pèrez Salanova, que va parlar de la participació social de les persones gran i de ciutats amigables; i d’Antonio Centeno, que va aportar la visió de la AICP des del moviment de vida independent.

A més de les xerrades, durant les quals els alumnes van poder preguntar i compartir inquietuds amb els ponents, es va portar a terme una breu visita guiada a una de les unitats del Centre Collserola. L’objectiu era mostrar com es pot procurar que els entorns, a més d’accessibles, també siguin significatius i confortables per fer que les persones se sentin com a casa.


Deixa un comentari