Mutuam, a la primera Jornada Meeting Point a Girona

Abril 3, 2017

L’Hospital sociosanitari Mutuam Girona, centre concertat amb el CatSalut, va participar, el 17 de març, en la primera Jornada Meeting Point celebrada a la ciutat. La iniciativa va tenir lloc i va ser organitzada per la Facultat d’Infermeria de la Universitat de Girona, que considera que té una responsabilitat social amb la incorporació al món laboral dels seus professionals.

El programa de la jornada va estar enfocat a orientar les carreres dels estudiants d’infermeria en tots els aspectes: mobilitat, competències per a l’atenció als pacients, etc. A l’entrada de la facultat, es va habilitar, d’11 a 14 hores, un espai on les diferents entitats proveïdores de la Regió Sanitària de Girona podien interactuar amb els alumnes. L’Hospital sociosanitari Mutuam Girona va ser convidat a participar-hi juntament amb altres organitzacions sanitàries del territori.

Mutuam va muntar-hi un estand on, a part de proporcionar material corporatiu als estudiants, se’ls va explicar què és un hospital sociosanitari, en què consisteix l’assistència que s’hi ofereix i quina és la tasca que s’hi porta a terme com a infermer/a. A més d’això, en les converses amb els estudiants, es van facilitar els contactes de la direcció i coordinació d’infermeria del centre per tal que el puguin visitar i fer-hi lliurament dels currículums (encara que molts dels alumnes venien preparats i ja van fer-ne lliurament in situ). Va ser una jornada útil, d’una banda, per donar a conèixer l’entitat de Mutuam en el sector de la docència i de l’assistència al territori i, d’altra banda, per treballar projectes conjunts amb la Facultat d’Infermeria de la Universitat de Girona, amb l’objectiu d’oferir orientació als alumnes en el món laboral i de disposar de professionals a la borsa interna de treball de l’Hospital Sociosanitari de Girona.


Deixa un comentari