Lligar no és només cosa de joves

Desembre 4, 2014

Sabíeu que hi ha qui creu que quan ens fem grans les relacions de parella es tornen més interessants i consistents que en altres etapes de la vida? Sovint, però, els prejudicis ens fan renunciar a una experiència que és natural a qualsevol edat, lligar no és només cosa de joves.

S'acosta la tardor, època ideal per deixar volar el romanticisme, renovar projectes i, per què no, iniciar noves relacions. No només per als joves, sinó també per a les persones grans, que no es poden quedar enrere quant a gaudir d’un nou idil·li, d’una nova amistat o de la consolidació de l’amor de tota la vida.

 

 

Un moment per a nosaltres

Aquesta etapa de la vida ens dóna més temps per descobrir noves activitats per compartir amb la nostra parella o per trobar-ne una si és que no en tenim, el que popularment es coneix com "lligar".

Viatjar pot ser una molt bona opció per gaudir del nostre company o companya i construir plegats records i experiències úniques. L’escenari ideal que a tots ens ve al cap en parlar d’amor i viatges és Venècia, on contemplar monuments, places i basíliques, fer un viatge en gòndola o perdre’s pels carrerons es converteix en una experiència romàntica.

Però tampoc no cal anar tan lluny per trobar racons amb encant per compartir amb algú especial. A Catalunya, existeixen indrets plens de romanticisme i història. Un d’ells és la vila de Cadaqués, amb un casc antic ple d’encant i presidit per l’Església gòtica de Santa Maria, i un lloc inigualable per fer un brindis contemplant la Costa Brava. Per als que prefereixin muntanya, un bonic indret on perdre’s en parella és Erill la Vall, a la Vall de Boí, un antic poblet amb l’Església romànica de Santa Eulàlia i el Centre d’Interpretació del Romànic de la Vall de Boí com a visites imprescindibles. A la costa de Tarragona, una bona escapada romàntica pot tenir com a destinació Altafulla, una vila declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO pel castell dels Marquesos de Tamarit i per la Vil·la romana dels Munts.

I si no tinc parella?

Generalment, quan es parla de lligar, tothom pensa en la gent jove, però gaudir de l’amor és tan important i satisfactori en la tercera edat com en qualsevol altra etapa de la vida, i no podem deixar de viure i de ser feliços per por del què diran. En aquesta edat, s’han après a compartir moments bons i dolents; s’han iniciat, viscut i finalitzat projectes i s’ha rigut i plorat per totes les experiències i moments viscuts.

Després dels 60, també és possible lligar

Cadascú té el seu estil i les seves preferències a l’hora de buscar parella, però sí que hi ha alguns llocs i moments que afavoreixen les trobades. Les sales de ball sempre han estat una bona opció. Els vespres de diumenge són de la discoteca Get Back, gràcies a la seva ‘Fiesta Cocodrilo’ amb revivals dels darrers 50 anys i públic de totes les edats. D’altra banda, la sala de festes Imperator s’ha convertit en un punt de trobada de gent madura, on passar una bona estona gaudint de la música de tots els temps amb una orquestra. No obstant, no cal anar a una discoteca per lligar. Cadascú ha de trobar aquell lloc i ambient en què se sent més a gust, perquè el que veritablement importa és tenir una actitud oberta a conèixer gent nova.


Deixa un comentari