L’EAR Mutuam Baix Llobregat presenta un pòster a Vitòria-Gasteiz, durant el Congrés Nacional de FAECAP

Abril 8, 2019

L'Equip EAR Mutuam del Baix Llobregat va estar present al XI Congreso Nacional de FAECAP (Federación de Asociaciones de Enfermería Comunitaria y Atención Primaria), I Congreso de EFEKEZE y VIII Encuentro Nacional de EIR y de Tutores (link Congrés), que va celebrar-se a Vitoria-Gasteiz el 4-6 d'Abril al Palacio de Congresos Europa. L'euip EAR-Mutuam va presentar un pòster titulat: "Síndrome de la bolsa de orina púrpura en el paciente frágil geriátrico institucionalizado: a propósito de dos casos". Aquesta peça de comunicació va elaborar-se per professionals de l'equip esmentat: Marina Riba Villoldo, Beatriz Salloum Llergo, Jordi Rebull Barque, Laura Teruel Bosch, Leticia Ortigosa Aguilar i Elena García Fernández.
Va ser un congrés molt interesant on van tractar-se les línies bàsiques del treball col•laboratiu, apoderament de la infermeria, el pacient i la família, i el futur de l'especialitat.
A més hi van haver moltes comunicacions orals sobre la cronicitat i la fragilitat, totes elles molt interessants, a banda d'un espai on podien consultar-se tots els pòsters presentats al congrés.
La bona organització i marxa del congrés, deixen alt el llistó per a la convocatòria de 2021, que es celebrarà a Granada


Deixa un comentari