L’atenció adaptada a l’usuari i la reducció dels temps d’espera, protagonistes del Pla Nacional d’Urgències de Catalunya

Abril 25, 2017

El Recinte Modernista de l’Hospital de Sant Pau de Barcelona va acollir, el passat 12 d’abril, la presentació del Pla Nacional d’Urgències de Catalunya (PLANUC). La inauguració la va fer el conseller de Salut, Antoni Comín, qui, conjuntament amb altres experts, va explicar les línies principals i prioritàries de l’esmentat Pla, que es materialitzen en una trentena d’accions en diferents àmbits d’actuació.

El PLANUC vol garantir una atenció urgent hospitalària que s’adapti a les necessitats dels usuaris i redueixi el temps màxim d’estada a les urgències del hospitals. Així mateix, pretén potenciar l’atenció al 061 i l’hospitalització a domicili, crear una nova xarxa de centres d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) i  impulsar nous equips de suport integral a la cronicitat (ESIC). A l’acte, hi van assistir més de 200 professionals sanitaris de tot Catalunya, entre el quals es trobaven els doctors Francesc Brosa i Josep Ballester, respectivament, director general i director de l’Àrea Sanitària del Grup Mutuam, així com representants d’altres direccions tècniques vinculades a l’àrea sanitària del Grup.


Deixa un comentari