La psicòloga Meritxell Naudeillo participa a la I Jornada de Psicologia Pal·liativa de la Societat Catalano-Balear de Cures Pal·liatives

Juny 7, 2018

La psicòloga i coordinadora dels EAPS Mutuam Barcelona, Meritxell Naudeillo, va intervenir com a ponent a la I Jornada de Psicologia Pal·liativa de la Societat Catalano-Balear de Cures Pal·liatives celebrada el passat 25 de maig a l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears. L'objectiu de l’acte, després de 25 anys de trobades mensual, era crear un espai per compartir i debatre abordatges específics de la psicologia en el context d'atenció a persones en situació de malaltia avançada i de final de vida.

Naudeillo va participar en una taula dedicada a les especificitats de l’atenció psicològica en malalts no oncològics per tractar concretament l’atenció a pacients amb insuficiència d’òrgan avançada. La jornada, que va comptar amb el suport de l’Obra Social “la Caixa”, està dirigida a professionals de la Psicologia i altres professionals i estudiants implicats i/o amb interès en l’àmbit de les Cures Pal·liatives.


Deixa un comentari