“La lluita contra la resistència als antibiòtics és a les teves mans”

Maig 4, 2017

Aquest és l’eslògan escollit per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) per celebrar demà, 5 de maig, el Dia Mundial de la Higiene de mans. L’objectiu és prioritzar la millora de les pràctiques d’higiene d’aquesta part del cos en els moments adequats per tal d’aturar la propagació de la resistència als antibiòtics i així protegir els pacients d’infeccions resistents.

El Grup Mutuam també ho vol celebrar perquè sabem que l’asèpsia en l’atenció sanitària salva vides i considerem que la millora de la pràctica d’higiene de mans en els nostres centres i serveis assistencials és clau. Conscients de la importància d’aquest tema, el Comitè d’infermeria del Grup Mutuam treballa de forma proactiva des de fa uns anys la conscienciació i implicació dels nostres professionals mitjançant un pla d’acció d’acord amb les directrius que marca la OMS: canvi del sistema, formació, avaluació i retroalimentació, recordatoris en el lloc de treball i clima institucional de seguretat.

En aquesta línia, el 5 de maig ens sumem a la campanya i des de les nostres Residències, PADES, Hospitals Sociosanitaris, EARs, UVGI, CMA i Centres de Dia fem un homenatge a les nostres mans, netes i amb guants.


Deixa un comentari