La importància de la rehabilitació, la integració social i la prevenció, i el paper dels professionals després d’un Ictus, en un webinar

Novembre 26, 2020

Dimecres 25 de novembre des de l'Hospital Sociosanitari Mutuam Girona es va celebrar un webinar d'una hora de durada, amb l'assistència de 64 persones entre professionals i familiars, per abordar el que passa després d'un ictus entorn el pacient. La Dra. Mireia Bosch (directora de HSS Mutuam Girona) va entrevistar al neuròleg vascular Dr. Victor Vera per aprofundir sobre els aspectes més importants a tenir en compte quan sobrevé un ICTUS, destacant la importància de la rehabilitació des del primer moment, l'abordatge dels aspectes més psicològics del pacient en l'entorn personal i familiar, i el paper de la prevenció i els professionals.

En temps COVID19, les unitats de rehabilitació d'un Ictus, també han ajustat les metodologies, per tal que pacients i professionals estiguin protegits, i puguin avançar i no aturar el seu procés de recuperació. Aqui podeu recuperar el webinar sencer.

El Dr. Vera és especialista en Neurologia format a l'Hospital Universitari de Salamanca i exerceix com a neuròleg vascular a l'Hospital Clínic de Barcelona i a l'Hospital Universitari Josep Trueta de Girona. Col.labora d'una forma destacada amb la Unitat Integrada de Rehabilitació Intensiva per a ictus i patologia neurològica aguda de l'Hospital Sociosanitari Mutuam Girona, on es rehabilita i recupera funcional i cognitivament a pacients ingressats en el servei de neurologia de l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta.


Deixa un comentari