La Caixa confia a Grup Mutuam la gestió de nous equips d’atenció psicosocial

Gener 16, 2015

L’Obra Social La Caixa,  amplia la cobertura geogràfica del seu "Programa d'Atenció Integral a persones amb malalties avançades i als seus familiars", confiant a Mutuam la gestió d'un nou equip d'atenció psicosocial (EAPS) a Girona i l'ampliació de l'equip EAPS de Barcelona, operatiu des de l'any 2008.

Aquests equips EAPS presten suport a nivell psicològic, social, emocional i espiritual a pacients que pateixen una malaltia avançada i també a les seves famílies, sempre en col·laboració amb els professionals dels sistemes sanitaris i socials públics. El seu objectiu es garantir la continuïtat assistencial durant tota la malaltia, el final de vida i el procés de dol.

Increïble la tasca feta per aquest equip, podeu veure el vídeo gravat a un familiar d’una pacient, atesa per l’equip de l’EAP del Grup Mutuam

L'equip de Barcelona que fins ara prestava servei a l'Hospital de Sant Pau, als PADES gestionats per Mutuam i al propi Hospital Sociosanitari Mutuam Güell, amplia la seva àrea d'assistència a tots els equips PADES de Barcelona i a l'Hospital del Mar. Per altra banda, l'Hospital Sociosanitari Mutuam Girona prestarà atenció a persones amb malalties avançades i als seus familiars, que pertanyin a l'Hospital Universitari Dr. Josep Trueta, a l'Institut d'Assistència Sanitària (IAS) i a l'Institut de Oncologia (ICO), tots ells de Girona.


Deixa un comentari