El Centre Residencial Mutuam Manresa estrena un servei privat de salut mental

Maig 22, 2018

Des del mes de maig d’aquest any, Grup Mutuam disposa de 10 noves places de salut mental privades al Centre Residencial Mutuam Manresa, que se sumen a les 50 que ja tenia a la Llar-residència La Sardana, ubicada al mateix edifici. Amb aquest tipus de places, s’ofereix a persones amb un trastorn mental serveis orientats a la seva integració comunitària i a la millora de la seva autonomia i autoestima, des d'una perspectiva residencial.

Les noves instal·lacions constaran de deu habitacions individuals amb bany i d’estances compartides, com menjador, sala d’estar i sala de fisioteràpia, espai per a tallers, biblioteca i un pati enjardinat. El servei residencial pot tenir caràcter temporal, per donar resposta a una necessitat conjuntural, o permanent. El centre disposa d’un equip de professionals multidisciplinari que garanteixen l’assistència i supervisió adequades de les persones usuàries les 24h del dia.

L’expertesa de Grup Mutuam en aquest tipus de serveis es deriva dels 19 anys de trajectòria de la Llar-residència La Sardana, un servei residencial obert de suport, integració i tractament en l’àmbit de la salut mental que disposa de 50 places concertades amb la Generalitat de Catalunya.

Encara no coneixes el Centre Residencial Mutuam Manresa?Ampliar informació

Deixa un comentari