La directora de l’Hospital sociosanitari Mutuam Güell, premiada pel COMB

Desembre 10, 2018

El Col·legi de Metges de Barcelona (COMB) ha guardonat amb un dels seus Premis a l’Excel·lència Professional la doctora Neus Saiz, directora de l’Hospital sociosanitari Mutuam Güell. En l’acte, que s’ha celebrat a l’Auditori AXA de la capital catalana aquest dilluns, 3 de desembre, s’ha fet el lliurament dels guardons a 51 metges i quatre equips assistencials de les comarques de Barcelona en reconeixement a trajectòries professionals basades en el compromís, l’honestedat, l’altruisme, la integritat i l’excel·lència.

Neus Saiz, que ha estat premiada en la categoria d’Humanitats, cooperació i gestió, és llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona i Especialista en Geriatria. Des de l’any 2005, forma part de l’equip de professionals de Grup Mutuam.

La seva carrera professionals es pot dividir en dues parts. Durant més de 20 anys s’ha dedicat a l’atenció directa de pacients geriàtrics i de pacients amb necessitats pal·liatives tant en l’àmbit Premi COMB 2018hospitalari com en el domiciliari. Els darrers 12, com a directora de l’Hospital Mutuam Güell, ha treballat en l’àmbit de la gestió sanitària amb l’objectiu d’oferir als pacients una atenció de qualitat, eficient i integrada en la xarxa sanitària que asseguri la continuïtat assistencial, posant en valor la importància dels hospitals d’atenció intermèdia i dels seus professionals en la xarxa sanitària catalana.


Deixa un comentari