Campanya contra el maltractament a la gent gran 15 de juny

Juny 9, 2015

Enguany, el grup de treball de gerontologia del Col·legi de Psicòlegs de Catalunya (COPC) en col·laboració amb la Fundació Pere Tarrés, EIMA i el "Consejo General de psicologia de España" amb motiu del Dia Mundial de la sensibilització sobre els maltractaments i abusos en la gent gran, llança el dia 15 de juny una campanya de comunicació sota el nom: "Això està passant a prop teu".

Avui, les denúncies de maltractament a la gent gran, suposen ja un augment del 25% respecte l'any passat, però continua passant desapercebut, sense transcendir públicament. Per mentalitzar i sensibilitzar a la societat aquest grup ha dissenyat aquesta campanya, i mitjançant la difusió de tres contes creats especialment per aquesta ocasió, es recreen situacions de maltracte que molt sovint passen desapercebudes i que tenen per objectiu remoure sentiments i consciencies.

Els contes seran escenificats per la companyia de teatre Bambú el 15 de juny, a la sala d'actes de la Facultat d'Educació Social i Treball Social de la Fundació Pere Tarrés de 19-21h. Accés gratuït.

Descàrrega i lectura dels contes

Campanya: "Aixó està passant a prop teu"

 


Deixa un comentari