7 recomanacions literàries de Mutuam per al Sant Jordi

Abril 21, 2017

Hi ha llibres per aprendre, per riure, per viatjar, per descobrir... Des de Grup Mutuam, el que volem recomanar-vos són alguns que creiem que ajudaran les persones que cuiden d’altres persones, les que acompanyen algú en una etapa de final de vida o les que han perdut un ésser estimat.

El Monjo que es va vendre el Ferrari, de Robin Sharma. Editorial: Grup 62

La novel·la, en forma de faula, explica la història de Julian Mantle, un exitós advocat a qui una vida estressant i obsessionada amb els diners acaba provocant un infart. A partir d’aquí viu una crisi espiritual, comença a qüestionar-se sobre allò essencial a la vida i inicia un viatge a l’Himàlaia.

Transformar la adversidad, de Xavier Melgarejo. Editorial: Plataforma

En aquesta obra, el psicòleg i professor Xavier Melgarejo deixa plasmats els pensaments sobre la vida, la relació amb un mateix, amb Déu i amb la família i amb l’adversitat que van ocupar la seva ment des que li van diagnosticar un càncer avançat fins a la seva mort.

Més enllà del bosc, d’Àngels Consuegra i Mari Carmen Fortuño Alós. Editorial: Comanegra

Un conte per  ajudar els més petits a entendre la mort d'un ésser estimat mitjançant l'acceptació del dol i recordant els moments feliços.

Cuidar siempre es posible, de Julio Gómez. Editorial: Plataforma

L’autor de l’obra, un metge que va perdre el seu fill, comparteix amb els professionals de la medicina i els cuidadors de persones amb pronòstic de vida limitat com travessar aquesta etapa amb serenitat i agraïment, de manera que sigui el menys dolorosa i el més digna possible.

Els dimarts amb Morrie, de Mitch Albom. Editorial: Empúries

Novel·la biogràfica en què l’autor relata la relació que va mantenir amb el seu professor d’universitat, el sociòleg Morrie Schwartz, de qui aprengué lliçons de la vida quan s’estava morint d’esclerosi.

El quadern de Noah, de Nicholas Sparks. Editorial: Grup 62

Aquesta novel·la, en què es basà el film homònim, parla d'oportunitats perdudes, de fer-se gran i del poder de l'amor durador.

L'àvia necessita petonets, d’Ana Bergua i Carme Sala. Editorial: Proteus

Un conte que fomenta la comprensió, l’afecte i la tendresa dels nens i nenes cap a les persones grans que pateixen un deteriorament mental associat a la vellesa.


Deixa un comentari