3.000 persones grans participen a la 12a Jornada “No jubilis la Memòria” 2016

Juny 15, 2016

Per 12è any consecutiu la Fundació Mutuam Conviure va organitzar aquest esdeveniment on la memòria és la principal protagonista i en el que les xifres de participació van assolir màxims històrics amb 2.938 persones. De nou, rècord de gent gran il·lusionada i amb molta empenta, gràcies al dòmino i al ball country, que ens van demostrar com amb l’edat un pot aficionar-se i ser capaç de moltes coses per gaudir-ne, mentre s’activa la memòria, com podreu comprovar en el VÍDEO d'aquest esdeveniment. Mostra d’això van ser els 79 casals que van participar en el campionat de dòmino i els 48 casals que van prendre part en el concurs de country.

Després de dos mesos fent les fases classificatòries en els propis casals, els finalistes dels dos campionats van citar-se a la Gran Final el dia 7 de Juny a l’Auditori Axa, que com sempre va ser viscuda amb una sana competitivitat per part de tots: cinquanta-sis parelles competien a la final de dòmino i cinc casals amb cinquanta cinc ballarins estaven llestos per mostrar les seves coreografies i endur-se algun dels premis, entre ells un cap de setmana a Eivissa per 4 persones i un cap de setmana per assistir 12 persones al Spanish Event de country, trobada europea referent d’aquesta disciplina.

La Gran Final va estar presidida per el Dr. Miquel Vilardell, President de la Fundació Mutuam Conviure, el Sr. Joan Nubiola, Vicepresident de Mutuam i el Sr. Josep Arqués, vicepresident de la Fundació Mutuam Conviure, que van lliurar els trofeus a les 3 millors parelles de dòmino i a les tres millors coreografies de ball country de la ciutat. Durant la cloenda, el Dr. Miquel Vilardell, nou president de la Fundació Mutuam Conviure, va fer un emotiu reconeixement al Sr. Agustí Montal, agraint-li la seva tasca al capdavant de la Fundació. Van ser paraules d’homenatge al fundador i expresident de la mateixa, ja que des del passat 16 de març va deixar la presidència per imperatius d’edat.

Amb els premis lliurats, la jornada va assolir els objectius de mobilitzar la gent gran de la ciutat de Barcelona, exercitar la memòria, l’agilitat mental, la concentració i l’atenció, així com establir i enfortir els vincles d’amistat entre tots els participants, promovent una sana competitivitat entre ells, i mantenint el dòmino i el country com a fils conductors. La jornada va finalitzar amb un refrescant càtering estiuenc pels 250 assistents, fixant la vista a l’edició de l’any vinent.

Gràcies a la col·laboració de patrocinadors que donen suport a aquesta iniciativa social en l'àmbit de la gent gran com ADAM, Ramcon i Smith & Nephew, es dóna suport i continuïtat a aquesta jornada de prevenció del deteriorament cognitiu, amb el compromís de la Fundació Mutuam Conviure i el Grup Mutuam per un envelliment saludable.

 


Deixa un comentari