Un Nadal amb mascareta, il·lusió i solidaritat a les Residències i Centres de Dia de Grup Mutuam

Gener 7, 2022

El Nadal va passar per totes les residències i Centres de Dia per a gent gran gestionats per Grup Mutuam, però a cadascuna a la seva manera.

Al Centre Assistencial Mutuam La Creueta per continuar amb les seves tradicions solidàries, va recollir aliments i productes d’higiene pel ‘rebost solidari de Sabadell’.

No més lluny, els Centres de Dia Creu de Barberà i Torre Romeu, a banda de rebre regals, també van voler celebrar el dia dels Sants Innocents, fent manualitats plegats.

En qüestió de regals, la Residència Rubí, equipament públic gestionat per Grup Mutuam, ha estat la més obsequiada. Les persones residents van encetar les fetes rebent ponsèties de part del Museu Vallhonrat, en agraïment a la seva col·laboració durant el Dia Internacional de la Gent Gran. Aquell dia els i les residents van compartir els seus coneixements sobre la història del museu. Així i tot, a més de rebre aquests rams, la residència va rebre la visita del responsable tècnic del Servei Educatiu de Rubí. Qui va portar a tothom felicitacions de Nadal de part de més de noranta infants, procedents de diferents parts del món, que estan aprenent el català. L’emoció es va fer veure en les fotos i vídeos que els hi van enviar en forma d’agraïment.

La Residència Molí-Via Favència ubicada a Barcelona, a banda de les seves activitats nadalenques en grups de convivència, va voler tenir un detall amb l’equip de professionals del centre. Com que per motius de seguretat, no es va poder celebrar un sopar de Nadal pel personal, es va obsequiar cadascun amb una caixeta de pícnic individual.

A la Residència Mercat del Guinardó, equipament públic, a més de cantar nadales, jugar bingo, celebrar el Cap d’Any amb concursos de cançons i pel·lícules, van rebre regals per part de la Creu Roja, a qui estan molt agraïts pel detall.

I si es tracta d’espectacles, a la Residència Vila-seca per a gent gran, van estar molt entretinguts gràcies al projecte ResidenciArt i al personal del centre que va organitzar excursions i activitats. Va haver-hi activitats tradicionals com concerts, demostracions de màgia i sorteigs en col·laboració amb la Marató de TV3 i d’altres més innovadors com una excursió al pessebre de sorra de La Pineda i un calendari d’advent diferent en grups de convivència. D’aquesta manera, tothom va acabar ple d’esperit nadalenc per rebre la visita del Pare Noel que portava regals i pel dinar especial de Nadal.


Deixa un comentari