902 014 110

MENÚ
Serveis sanitaris, mutualisme i atenció a la dependència

Hospitals de dia

Els hospitals de dia sociosanitaris garanteixen l’assistència a pacients que no requereixen un ingrés convencional.

MUTUAM disposa de dos hospitals de dia integrats a les instal·lacions dels centres sociosanitaris MUTUAM Güell i MUTUAM Girona.
Són un total de 40 places en què els pacients amb malalties i incapacitats físiques o psíquiques reben un tractament integral durant el dia i tornen al vespre al seu domicili.

Aquests tractaments comprenen:

  • Cures d’infermeria.
  • Administració de medicació.
  • Fisioteràpia i ergoteràpia.
  • Teràpia ocupacional.
  • Psicoestimulació.
  • Orientació a la realitat.
  • Teràpia recreativa.
Preguntes freqüents

/

Qui pot anar als hospitals de dia Mutuam Güell i Mutuam Girona?

Qualsevol persona que necessiti el recurs. Com que és un centre concertat amb el Catsalut, els criteris d’accés són els que marquen els circuits establerts i ha de ser derivat des del CAP.

Quant temps pot fer servir el recurs, l’usuari?

La durada de l’ingrés està relacionada amb la unitat a la qual la persona ha de romandre. En qualsevol cas, un centre sociosanitari no és una residència per substituir la pròpia llar. Les persones que hi ingressen ho fan per uns motius sanitaris i socials determinats. Quan els objectius s’assoleixen o els terminis d’estada s’esgoten es dóna l’alta al pacient. Quan arriba aquest moment, la treballadora social sempre podrà orientar-vos sobre altres recursos que pugueu necessitar.

Quan puc venir a visitar-lo?

Com que és un recurs diürn no es contemplen visites ja que, al llarg del dia, es van fent les activitats terapèutiques.

Què he de portar, quan ingressi?

De casa cal dur els articles d’higiene personal i la medicació, que haurà de fer a mans del responsable de l’hospital de dia.
Recomanem que no portin objectes de valor, com ara targetes de crèdit, joies o diners, ja que el centre mai no se’n farà responsable.

Pujar