902 014 110

MENÚ
Serveis sanitaris, mutualisme i atenció a la dependència
Residencia Rubí

Residència Rubí


Lepant, 31-33
08191 Rubí

T 93 507 80 99 - 93 380 09 70


La residència assistida Rubí és un equipament de la Direcció General de Protecció Social, abans ICASS,  que gestiona Mutuam, concessió administrativa. Així doncs, totes les places de les quals disposa són públiques.
L’edifici, de nova construcció, està situat al barri de la Serreta del municipi, que dóna nom al centre. Els equipaments que ofereix són moderns, diàfans i confortables, amb espais amplis, lluminosos i alegres.
El fet que també aculli el casal per a gent gran fa que es produeixin unes sinergies molt positives per als usuaris dels diferents serveis residencials: els que ho són del casal, gaudeixen dels serveis de menjador, perruqueria i podologia a uns preus molt assequibles. Els que ho són de la residència, mantenen un contacte directe amb els veïns del barri que van al casal. Tots fan un munt d’activitats engrescadores que els ajuden a relacionar-se entre ells, a aprendre coses noves i a passar-s’ho d’allò més bé.
Atès que els nostres serveis assistencials estan orientats a prestar una atenció de qualitat que vetlli pel respecte a la intimitat i la dignitat dels usuaris, la Residència Rubí està treballant en la implantació de la Norma Libera-Ger amb l’assessorament de la “Fundación Cuidados Dignos”. Volem cuidar sense subjeccions perquè sabem que el seu ús continuat presenta efectes adversos tant a nivell físic com a nivell psicològic. Amb la nostra manera de fer, avalada per nombrosos estudis a nivell internacional, volem millorar la qualitat de vida de les persones ateses, facilitant la seva mobilitat, reduint el risc d’aparició d’úlceres per pressió i infeccions, promovent la socialització i respectant la seva llibertat. Aquesta metodologia de treball es centra en la valoració integral de cada resident del centre que utilitza contencions, la formació dels professionals que els atenen i la participació activa dels usuaris i les seves famílies.

Serveis residencials:

Casal de gent gran · Residència assistida · Centre de dia.

Tipologia de places:

Places residencials Públiques
Places de centre de dia Públiques

Serveis assistencials:

Atenció mèdica diària · Infermeria diària · Atenció social · Atenció psicològica · Fisioteràpia i rehabilitació · Teràpia ocupacional · Teràpia cognitiva · Teràpia psicomotriu · Educació social i animació sociocultural  · Control nutricional i dietètic.

Serveis d’hostaleria:

Cuina pròpia · Servei de bugaderia · Servei de neteja.

Altres serveis:

Perruqueria · Podologia · Servei religiós.

Equipaments i espais comunitaris

Edifici d’ús exclusiu.
Habitacions individuals i dobles, exteriors, lluminoses i àmplies, amb llits elèctrics articulats. Totes disposen de bany privat i sistema d’intercomunicació directa amb els professionals del centre, així com de connexió individual de TV.
Gimnàs i sala de rehabilitació · Sala de teràpia ocupacional · Control d’infermeria a cada planta · Despatxos professionals.
Menjadors · Sales d’estar · Biblioteca · Bar Cafeteria · Pati enjardinat · Calefacció · Aire condicionat a les zones comunes.

DESCARREGAR PDF

Pujar