902 014 110

MENÚ
Serveis sanitaris, mutualisme i atenció a la dependència
Residència Molí-Via Favència

Residència Molí-Via Favència


Residència Molí-Via Favència
Molí, 67
08016 Barcelona

T 93 276 90 17-  93 390 09 70


La Residència per a gent gran Molí-Via Favència és un equipament de la Direcció General de Protecció Social, abans ICASS, que gestiona Mutuam, per tant totes les places de que disposa són públiques.
L'edifici està situat en el barri de Prosperitat a Barcelona, molt proper a la Via Júlia i molt ben connectat amb la ciutat gràcies a la Línia 4 de metro, línia groga, estació Via Júlia.

Aquesta residència geriàtrica, ofereix a les famílies unes instal·lacions modernes, diàfanes i confortables, amb espais amplis, funcionals i molta llum. Els serveis assistencials estan liderats per un equip de professionals expert i multidisciplinari que treballa amb el Model d'Atenció Centrat en la Persona, que es caracteritza per la vocació, l'acolliment i la proximitat cap als usuaris i les seves famílies.

Atès que els nostres serveis assistencials estan orientats a prestar una atenció de qualitat que vetlli pel respecte a la intimitat i la dignitat dels usuaris, treballem en la implantació de la Norma Libera-Ger amb l’assessorament de la "Fundación Cuidados Dignos". Avalats per nombrosos estudis internacionals, el nostre objectiu és el de millorar la qualitat de vida de les persones que atenem, facilitant la seva mobilitat, centrant-nos en la valoració integral de cada resident que utilitza contencions, la formació dels professionals que els atenen i la participació activa dels usuaris i les seves famílies.

 

Serveis residencials:

Residència assistida · Centre de dia

Tipologia de places:

Places residencials públiques
Places de centre de dia públiques

Serveis assistencials:

Atenció mèdica diària · Infermeria diària · Servei de farmàcia · Atenció social · Atenció psicològica · Fisioteràpia i rehabilitació · Teràpia ocupacional · Teràpia cognitiva · Teràpia psicomotriu · Educació social i animació sociocultural  · Control nutricional i dietètic.

Serveis d’hostaleria:

Servei de cuina pròpia · Servei de bugaderia  · Servei de neteja

Altres serveis:

Perruqueria i manicura · Podologia · Servei religiós · Conferencies i xerrades per a les famílies, projectes intergeneracionals i de cooperació amb la comunitat

Equipaments i espais comunitaris

Edifici d’ús exclusiu. Amb habitacions individuals i bany adaptat compartit, exteriors, lluminoses i tranquil·les . Connexió individual de TV. Gimnàs i sala de rehabilitació · Menjador · Sales d’estar amb TV, sala de lectura i sala polivalent · Terrassa · Calefacció · Aire condicionat a les zones comuns·

 

DESCARREGAR PDF