902 014 110

MENÚ
Serveis sanitaris, mutualisme i atenció a la dependència
Residència geriàtrica Mercat del Guinardó

Residència Mercat del Guinardó


Oblit,29
08041 Barcelona

T 93 689 27 40 -  93 380 09 70


La residència per a gent gran Mercat del Guinardó és un equipament de la Direcció General de Protecció Social, abans ICASS, que gestiona Mutuam, per concessió administrativa i les places de que disposa són totes públiques.
L'edifici de nova construcció, està situat en el barri del Guinardó de la ciutat de Barcelona i està integrat i forma part d'una illa de serveis, entre els que s'hi troba un CAP (Centre d'Atenció Primària) i el Mercat del Barri del Guinardó, del que pren el seu nom.

Aquesta residència geriàtrica al Guinardó, ofereix a les famílies unes instal·lacions modernes, diàfanes i confortables, amb espais amplis i amb molta llum. Els serveis assistencials estan liderats per un equip de professionals expert i multidisciplinari que es caracteritza per la seva vocació i calidesa.

Atès que els nostres serveis assistencials estan orientats a prestar una atenció de qualitat que vetlli pel respecte a la intimitat i la dignitat dels usuaris, treballem en la implantació de la Norma Libera-Ger amb l’assessorament de la "Fundación Cuidados Dignos". Avalats per nombrosos estudis internacionals, volem millorar la qualitat de vida de les persones que atenem, facilitant la seva mobilitat i centrant-nos en la valoració integral de cada resident que utilitza contencions, la formació dels professionals que els atenen i la participació activa dels usuaris i les seves famílies.

 

Serveis residencials:

Residència assistida · Centre de dia

Tipologia de places:

Places residencials públiques
Places de centre de dia públiques

Serveis assistencials:

Atenció mèdica diària · Infermeria diària · Servei de farmàcia · Atenció social · Atenció psicològica · Fisioteràpia i rehabilitació · Teràpia ocupacional · Teràpia cognitiva · Teràpia psicomotriu · Educació social i animació sociocultural  · Control nutricional i dietètic.

Serveis d’hostaleria:

Servei de cuina pròpia · Servei de bugaderia  · Servei de neteja

Altres serveis:

Perruqueria i manicura · Podologia · Servei religiós · Conferencies i xerrades per a les famílies, projectes intergeneracionals i de cooperació amb la comunitat

Equipaments i espais comunitaris

Edifici d’ús exclusiu. Amb habitacions individuals amb bany adaptat compartit, exteriors, lluminoses i tranquil·les . Connexió individual de TV. Gimnàs i sala de rehabilitació · Menjador · Sales d’estar amb TV, sala de lectura i sala polivalent · Terrassa · Calefacció · Aire condicionat a les zones comuns·

 

DESCARREGAR PDF