902 014 110

MENÚ
Serveis sanitaris, mutualisme i atenció a la dependència

Residència Jaume Nualart 


Anoia, 8-14
08940 Cornellà de Llobregat

T 93 471 01 60 -  93 380 09 70


La residència assistida Jaume Nualart és un equipament de la Direcció General de Protecció Social, abans ICASS, que gestiona Mutuam, per concessió administrativa i les places de que disposa són totes públiques.
Aquesta acollidora residència assistida està situada al casc urbà de la ciutat amb zones verdes i peatonals de fàcil accés, que conviu amb tots els serveis de la ciutat. Just al costat de la Plaça Catalunya de Cornellà, està molt ben comunicada amb transport públic, al costat de la línia blava, parada Gavarra.

Atès que acull un casal per a gent gran, hi ha molta sinergia amb els usuaris de la residència assistida i el centre de dia. Els usuaris del casal gaudeixen del servei de menjador i perruqueria a preus molt assequibles i els residents tenen un contacte directe amb la vida del barri amb els usuaris del casal.  Les activitats que s’organitzen son aprofitades per tots, facilitant la seva integració social, adquirint nous coneixements i passant molt bones estones.
Atès que els nostres serveis assistencials estan orientats a prestar una atenció de qualitat que vetlli pel respecte a la intimitat i la dignitat dels usuaris, treballem en la implantació de la Norma Libera-Ger amb l’assessorament de la "Fundación Cuidados Dignos". Avalats per nombrosos estudis internacionals, volem millorar la qualitat de vida de les persones que atenem, facilitant la seva mobilitat i centrant-nos en la valoració integral de cada resident que utilitza contencions, la formació dels professionals que els atenen i la participació activa dels usuaris i les seves famílies.

 

Serveis residencials:

Residència assistida · Centre de dia · Casal de gent gran ·

Tipologia de places:

Places residencials públiques
Places de centre de dia públiques

Serveis assistencials:

Atenció mèdica diària · Infermeria diària · Servei de farmàcia · Atenció social · Atenció psicològica · Fisioteràpia i rehabilitació · Teràpia ocupacional · Teràpia cognitiva · Teràpia psicomotriu · Educació social i animació sociocultural  · Control nutricional i dietètic.

Serveis d’hostaleria:

Servei de cuina pròpia · Servei de bugaderia  

Altres serveis:

Perruqueria i manicura · Podologia · Servei religiós · Conferencies i xerrades per a les famílies, projectes intergeneracionals i de cooperació amb la comunitat · Bar-cafeteria i servei de menjador per a familiars i usuaris del Casal

Equipaments i espais comunitaris

Edifici d’ús exclusiu. Amb habitacions individuals amb bany adaptat compartit, exteriors, lluminoses i tranquil·les . Connexió individual de TV. Gimnàs i sala de rehabilitació · Menjador · Sales d’estar amb TV, lectura i polivalent · Terrassa . Sala d’actes . Biblioteca ·  Jardí · Calefacció · Aire condicionat a les zones comunes·

 

DESCARREGAR PDF