902 014 110

MENÚ
Serveis sanitaris, mutualisme i atenció a la dependència
Residencia Font Florida

Residència Font Florida


Clica sobre les imatges per ampliar-les

 
Carrer de la Font florida, 98
08004 Barcelona

T 93 432 80 46  -  93 380 09 70


La residència assistida Font Florida és un equipament de la Direcció General de Protecció Social, abans ICASS, que Mutuam gestiona, per concessió administrativa. Així doncs, totes les places de les quals disposa són públiques.
L’edifici, de nova construcció, està situat a la zona de la Plaça Cerdà, a Barcelona, a prop del parc de la Font Florida, que li dóna el nom.
Ofereix uns equipaments moderns, diàfans i confortables, amb espais amplis, lluminosos i alegres.
Els serveis assistencials estan liderats per un equip caracteritzat per la vocació, la calidesa i la proximitat dels professionals que hi treballen.

Atès que els nostres serveis assistencials estan orientats a prestar una atenció de qualitat que vetlli pel respecte a la intimitat i la dignitat dels usuaris, la Residència Font Florida està treballant en la implantació de la Norma Libera-Ger amb l’assessorament de la “Fundación Cuidados Dignos”. Volem cuidar sense subjeccions perquè sabem que el seu ús continuat presenta efectes adversos tant a nivell físic com a nivell psicològic. Amb la nostra manera de fer, avalada per nombrosos estudis a nivell internacional, volem millorar la qualitat de vida de les persones ateses, facilitant la seva mobilitat, reduint el risc d’aparició d’úlceres per pressió i infeccions, promovent la socialització i respectant la seva llibertat. Aquesta metodologia de treball es centra en la valoració integral de cada resident del centre que utilitza contencions, la formació dels professionals que els atenen i la participació activa dels usuaris i les seves famílies.

Serveis residencials:

Residència assistida · Centre de dia.

Tipologia de places:

Places residencials públiques

Places de centre de dia públiques

Serveis assistencials:

Atenció mèdica diària · Infermeria diària · Atenció social · Atenció psicològica · Fisioteràpia i rehabilitació · Teràpia ocupacional · Teràpia cognitiva · Teràpia psicomotriu · Educació social i animació sociocultural  · Control nutricional i dietètic.

Serveis d’hostaleria:

Cuina pròpia · Servei de bugaderia ·  Servei de neteja.

Altres serveis:

Perruqueria · Podologia · Servei religiós.

Equipaments i espais comunitaris

Edifici d’ús exclusiu
Habitacions individuals i dobles, exteriors, lluminoses i àmplies, amb llits elèctrics articulats. Totes disposen de bany assistit privat i sistema d’intercomunicació directa amb els professionals del centre, així com connexió individual de TV.
Gimnàs i sala de rehabilitació · Sala de teràpia ocupacional · Control d’infermeria a cada planta · Despatxos professionals.
Menjadors · Sales d’estar · Biblioteca · Cafeteria automàtica · Pati enjardinat · Calefacció · Aire condicionat a les zones comunes.

DESCARREGAR PDF 

Cuidem Sense Contencions

Pujar