902 014 110

MENÚ
Serveis sanitaris, mutualisme i atenció a la dependència

Apartaments per a gent gran amb serveis de lloguer a Barcelona

Si et trobes bé pero et sents sol a casa teva, si tens una casa massa gran per el teu dia a dia, si t'agradaria despreocupar-te una mica de les obligacions domèstiques, si t'agradaria gaudir més de les hores...

INFORMA'T JA DELS APARTAMENTS
TOT TRUCANT AL 93 380 09 70

Aquest tipus de complex residencial et permetrà continuar gaudint dels beneficis de viure a la teva pròpia llar, amb la tranquil·litat i la seguretat de tenir tot un món de serveis assistencials i domèstics a l’abast, les 24 hores del dia tot l'any.

Avantatges
  • Apartaments individuals o dobles, de lloguer. Pots escollir entre tenir-lo moblat o decorar-lo al teu gust.
  • Molt ben comunicats amb el centre de la ciutat i amb possibilitat de pàrquing privat.
  • Especialment dissenyats pensant en el confort de les persones grans: cuines i banys adaptats.
  • Serveis assistencials i residencials inclosos: infermeria diària, consergeria 24 hores, neteja de la llar, bugaderia, organització d’activitats.
  • Instal·lacions comunitàries immillorables, amb gimnàs, biblioteca, sales de TV i d’estar, etc.
  • Construïts al costat de centres residencials Mutuam, que garanteixen als usuaris d’apartaments 24 hores de serveis sanitaris.
  • 5% de descompte per als mutualistes del Servei Gent Gran.
Preguntes Freqüents

/

Per anar als apartaments, haig de ser soci de Mutuam?

No és un requisit indispensable, però sí recomanable, ja que els mutualistes tenen un descompte en el lloguer del pis.

Qui tria com a alternativa viure als apartaments?

Gent gran autònoma, amb ganes de viure tranquil·la sabent que té al seu abast serveis assistencials i mèdics, 24 hores al dia, 365 dies a l’any. Persones amb ganes de gaudir d’aquesta etapa de la seva vida fent activitats, estant acompanyat, delegant les tasques més feixugues del dia a dia.

Què costa viure als apartaments?

Malgrat que no es pot donar una xifra tancada perquè depèn molt de l’estil de vida de cadascú, el cert és que cal preveure una sèrie de despeses fixes, com són el lloguer de l’apartament, el consum d’aigua, llum i telèfon, així com les derivades de menjar i viure. El preu dels apartaments varia en funció de si és individual o doble, o de si està moblat o no, i surten a partir de 1.400€/mes.

Com són, els apartaments?

Aquests habitatges tenen entre 40 i 60 metres quadrats, molt ben distribuïts. Tots disposen de sala menjador, cuina, dormitori i bany. Les estances estan perfectament adaptades i condicionades per cobrir les necessitats d’una persona gran. Exteriors i amb llum natural, tenen connexió a TV, telèfon i internet, així com un sistema d’intercomunicació directa 24 hores amb els professionals del centre residencial.

Pujar