902 014 110

MENÚ
Serveis sanitaris, mutualisme i atenció a la dependència

Apartaments Agustí Montal Mutuam Collserola


Clica sobre les imatges per ampliar-les

 
Passeig de la Vall d’Hebron, 159 
08035 Barcelona

T 93 361 39 00 - 93 380 09 70


Aquests apartaments són a la part nord de Barcelona ciutat, en un entorn privilegiat, envoltats de natura i perfectament comunicats amb el centre, tant en transport públic com en transport privat.
Els equipaments són moderns i diàfans. Disseny i funcionalitat s’uneixen en espais amplis, plens de llum i de color. El personal destaca per la seva professionalitat i qualitat humana. Proximitat i calidesa són factors que fan que, per als que hi viuen, els apartaments Collserola siguin molt més que una llar.

Equipaments i espais comunitaris:

63 apartaments de lloguer, totalment adaptats per a gent gran · Calefacció i aire condicionat Club social · Biblioteca · Videoteca · Sala de televisió · Cafeteria automàtica · Gimnàs i Sala de Rehabilitació · Piscina · Jacuzzi · Pati enjardinat · Terrasses · Pàrquing.

Serveis assistencials:

Infermeria diària · Fisioteràpia i rehabilitació · Dietes adaptades · Farmàcia a domicili · Serveis d’atenció a domicili · Podologia.

Serveis d’hostaleria:

Servei de restaurant · Servei de bugaderia · Servei de neteja · Servei de consergeria · Vigilància i seguretat 24 hores · Botiga.

Altres serveis:

Organització d’activitats d’oci i lleure · Compres a domicili · Perruqueria.


Pujar