902 014 110

MENÚ
Serveis sanitaris, mutualisme i atenció a la dependència

Una solució per a cada necessitat

Si tens familiars grans.
Si necessites ajuda de confiança a casa.
Si ara que t’has jubilat vols viatjar i conèixer gent com tu.
Si ets una persona gran i et sents sola.
Si dubtes sobre com manegar-te en els circuits sanitaris.
Si no saps què has de fer per accedir a les ajudes socials.
Si et vols adaptar la casa per fer-la més còmoda i accessible.

Estalvia esforços. Estalvia temps. Estalvia diners. Truca al 93 380 09 70 i exposa’ns el teu cas. Segur que Mutuam té una solució per a les teves necessitats.

Si estàs bé i penses que ha arribat el moment de gaudir sense haver d’amoïnar-te per res, ser soci de Mutuam t’obre les portes a un munt de possibilitats. Cada trimestre et proposarem diferents activitats d’oci i lleure per a gent gran: conferències, tallers, excursions, viatges, treball de memòria... Coneixeràs persones amb experiències vitals com les teves i aprofitaràs un món que hem organitzat a la teva mida. Sense presses i amb la presència garantida d’una persona de Mutuam que us acompanyarà a totes les sortides per ajudar-vos en el que faci falta.

Si el teu cas és que necessites informació sobre circuits sanitaris, ajudes socials o, senzillament, sobre recursos per a gent gran, fes-te mutualista i utilitza el servei d’orientació social. L’equip de treballadores socials de Mutuam et dirà quines alternatives tens per resoldre la situació que se t’ha presentat. Podràs accedir-hi telefònicament o, si ho prefereixes, concertant una visita per parlar amb elles directament. Sense temps d’espera, immediatament.

Però si el que vols és contractar un servei perquè vinguin a ajudar-te a casa o buscar una alternativa per cuidar el teu familiar, fes-te mutualista i tindràs un descompte en el preu. A banda, t’asseguraràs qualitat i professionalitat en les atencions que contractis, siguin domiciliàries o residencials, i tindràs el servei que necessites en poc temps: 48 hores, si vols personal a casa i, 3-4 dies, si el que cerques és una plaça residencial en un centre de confiança.

Pujar