902 014 110

MENÚ
Serveis sanitaris, mutualisme i atenció a la dependència

12a Jornada Sociosanitària 

Sofriment físic i psíquic en la gent gran

Jornada Sociosanitària Grup Mutuam

La Fundació Mutuam Conviure us convida a aquesta jornada d’informació, reflexió i debat sobre el sofriment físic i psíquic de la gent gran

La  jornada s’obrirà amb dues ponències sobre el dolor crònic i el seu tractament, a càrrec del Dr. Montero i Dr. Carbonell, neuròleg i neurofisiòleg de Bellvitge i cap de servei emèrit de reumatologia del Parc de Salut Mar, respectivament. 

En una segona part la Dra. Saiz, directora de l’Hospital Sociosanitari Mutuam Güell, moderarà una taula rodona on representants de diferents especialitats mèdiques, compartiran les seves experiències i coneixements sobre el tema central de la jornada; xarxes neuronals del dolor, el dolor en el dany cerebral adquirit, antropologia del dolor, dolor en els hospitals sociosanitaris, ...una mirada transversal que ens ajudarà a entendre millor el sofriment de les persones.

Una nova Jornada Sociosanitària de la Fundació Mutuam Conviure, consolidada com a referent en trobades dels professionals de l'àmbit de la gerontologia a Catalunya.

Us podeu inscriure "on line" complimentant el formulari que trobareu aqui clicant el botó "inscripció gratuïta" o trucant al 902 555 667 ( de dilluns a divendres de 9 a 14h). Les places són limitades i s'assignen per ordre d'inscripció.