Mutuam participa en la trobada organitzada per La Unió amb el secretari general d’Afers Socials i Família

Octubre 29, 2018

El director general de l’entitat, Francesc Brosa, membre de la Junta Directiva de l’Associació d’Entitats Sanitàries i Socials, va intervenir-hi com a president de la sectorial sociosanitària.

Els consells d’atenció a la dependència, d’atenció sociosanitària i d’atenció a la salut mental de La Unió, l’Associació d’Entitats Sanitàries i Socials de què forma part Grup Mutuam, van celebrar el passat 13 de setembre una sessió conjunta amb Francesc Iglesies, actual secretari d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat. L’objectiu de la jornada era presentar, entre d’altres, les prioritats d’acció i el debat que segons la Unió cal aplicar en els diferents àmbits assistencials, mitjançant la transversalitat i la implicació de polítiques públiques, així com posar de manifest les propostes per repensar el model d’atenció a les persones amb dependència (marc jurídic, contractació de serveis, planificació i ordenació dels recursos, etc.).

Des de la patronal, es va exposar la necessitat de dignificació i de reconeixement dels professionals, posant en valor el sector d’atenció social, la millora de les condicions laborals i l’adequació del finançament a les necessitats reals, atès que no hi ha hagut una evolució de les tarifes socials en positiu. Francesc Brosa, el director general del Grup Mutuam, va intervenir en aquest punt mostrant perquè el sector es troba en un risc de deteriorament dels estàndards de qualitat i expressant la dificultat per mantenir-hi els professionals així com l’impacte progressiu en l’opinió pública, en què s’està creant una percepció d’abandonament.


Deixa un comentari