La Fundació Mutuam Conviure celebra amb èxit la seva gran jornada de conscienciació “No jubilis la memòria”

Juny 22, 2018

La 14 edició de la Gran Final del "No jubilis la memòria" va atraure, el passat 12 de juny, 152 persones amb ganes de competir, d’activar cos i ment i, sobretot, de passar-ho bé. L’Auditori AXA de l’Illa Diagonal va acollir un any més aquesta jornada organitzada per la Fundació Mutuam Conviure que culmina els 5 mesos de feina del Champions Dòmino Mutuam i la Dancing Country Mutuam i que vol projectar a tota la societat  -i, en especial, al conjunt de persones grans- un missatge sobre la necessitat de fer exercicis d’estimulació de la ment. La fórmula de combinació doble de competicions fa anys que no falla i, en aquesta ocasió, hi han participat un total de 2.099 sèniors, procedents de 59 casals, 9 entitats i 14 centres de Grup Mutuam.

Els guanyadors del 1r Premi Agustí Montal del Champions Dòmino, que consisteix en un trofeu per a cada component de la parella i una estada de 3 nits a Mallorca per a 4 persones, van ser Gil Rodas i Josep Maria Elías, classificats de la Fase Collserola. Pel que fa al Dancing Country, els guanyadors del 1r Premi Agustí Montal, que consisteix en un trofeu i una caixa de turisme d’un cap de setmana per a cada component del grup, va ser el Casal de Gent Gran Joan Casanelles, de l’Ajuntament de Barcelona

Com a cloenda, Josep Arqués, president del Grup Mutuam i vicepresident de la Fundació Mutuam Conviure, va fer un discurs en què va assenyalar l’existència de cada cop més estudis neurològics que confirmen la bondat d’alguns jocs i activitats lúdiques pels seus efectes a nivell emocional i també d’estimulació de l’atenció i el coneixement. Així mateix, va subratllar que l’èxit de les 14 edicions del “No jubilis la memòria” confirma l’encert de la iniciativa d’organitzar “un gran campionat d’un dels jocs tradicionals i amb més aficionats al país, el dòmino”, i un altre gran campionat “d’una afició sana i creixent, el country”.

Arqué també va explicar que amb la Jornada es vol mostrar que la Fundació Mutuam Conviure i tot el Grup Mutuam  -un equip actualment  de mil-dos-centes   persones-  se senten compromesos amb la gent gran i amb la prevenció dels problemes del coneixement i que l’entitat vol seguir divulgant i utilitzant eines terapèutiques per envellir saludablement. Per últim, va dedicar unes paraules d’agraïment als participants i assistents i va recordar la figura d’Agustí Montal, promotor d’aquesta jornada tan emblemàtica que avui dona nom als premis que es lliuren. Al finalitzar la jornada es va oferir un lunch per a tots els assistents.

Podeu viure o reviure la jornada veient aquest vídeo:

 

 


Deixa un comentari