Èxit d’assistència a la 10a Jornada Sociosanitària organitzada per la Fundació Mutuam Conviure. Descarrega’t els vídeos.

Desembre 11, 2015

El tema de la Jornada “Patologia dels sentits en la gent gran. Avenços”, l’expertesa dels ponents reunits i l’organització de l’acte van ser les claus de l’èxit, el passat  17 de novembre. 270 professionals (majoritàriament metges, infermeres i fisioterapeutes que varen omplir la sala del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona) van poder escoltar, intervenir i debatre temes relacionats amb les patologies i la pèrdua dels sentits en les persones grans. El Dr. Josep Ballester, director de l'àrea sanitària de Grup Mutuam, va inaugurar la jornada i a continuació el Dr. Josep de Haro va exposar la seva ponència sobre la influència de les emocions en els sentits, seguit d’una taula rodona moderada pel periodista Josep Corbella, en que experts en oftalmologia, dermatologia i otorinolaringologia van exposar les patologies dels sentits més habituals que apareixen amb l’edat, i els darrers avenços.

El Sr. Agustí Montal, President de la Fundació Mutuam Conviure i el Dr. Jaume Padrós, President del COMB van fer la cloenda.

En el transcurs de la jornada es van lliurar els Premis de Recerca 2015 que organitza la Fundació Mutuam Comviure des de fa 14 anys.

Si voleu veure les ponències en vídeo d'aquesta jornada podeu fer un clic als enllaços:


Deixa un comentari