Residències gent gran. Serveis sanitaris i d'atenció a la dependència

La Vila Closa d’Altafulla

El passat 11 de juliol, el nostre grup de 38 sèniors de Mutuam Activa, format per socis del Servei Gent Gran de Mutuam, Clinicum, Col·legi de Farmacèutics, Vital Seguro i Mutual Mèdica, es van posar en marxa cap a Tarragona, per conèixer la Vila Closa d’Altafulla.

El dia solejat ens va acompanyar per l’interessant recorregut de la història del centre emmurallat, on van destacar els seus racons més emblemàtics i l’església de Sant Martí, el qual va acabar amb una agradable passejada per la part marítima de la vila. Allà, el grup va recórrer el singular barri marítim de les Botigues de Mar, un indret totalment diferent de la vila closa però amb una perspectiva marítima, també de gran influència en aquesta vila costanera i la seva gent.

A la tarda, després d’un merescut dinar, l’excursió va continuar a la població del Catllar per visitar el seu castell del segle XI, situat al Baix Gaià. Amb la complementació de maquetes i d’un audiovisual, tothom va sortir amb una idea molt acurada de com era la vida dins el castell i de com es defensaven.

Una dia ple d’història, per acomiadar-nos fins al setembre. On us esperem amb moltes més propostes d’oci interessants que no us podreu perdre! Consulteu l’agenda trimestral al Mutuament per estar assabentats, fins aviat!


Deixa un comentari