Un viatge tardorenc a Munic i Salzburg

Març 15, 2018

Un grup de 50 viatgers de Mutuam Activa, Col·legi de Farmacèutics, Mutual Medica, Vital Seguro, Clinicum i Mutualistes van visitar terres germàniques. L’esperadíssim viatge de tardor, que acostuma a tenir molt èxit, com era d’esperar, no va decebre ningú.

Amb una temperatura excel·lent i molt de sol van fer la primera visita a la capital bavaresa, Munic, que va incloure els Jardins del Palau de les Nimfes, la Vila Olímpica, la Maximilianstrasse, la Marienplatz, la cerveseria Hoffbrau i el Palau de Nymphenburg. Un dels indrets que el grup estava més desitjós per conèixer era el Castell de Neuschwanstein, més conegut com el “Castell del Rei Boig”. Situat en un marc incomparable, va servir de model a Walt Disney per crear el castell de “La Bella Dorment” i, si en una cosa van coincidir els viatgers va ser en considerar que té alguna cosa de “màgic”.

Al dia següent, l’expedició es va traslladar a Salzburg, creuant la frontera amb Àustria per arribar a la ciutat de Mozart. Durant la visita, van conèixer la casa on va nMutuam activa a Municéixer el famós compositor, el carrer Getreidegasse, la Catedral i, per suposat, van degustar la famosa i boníssima xocolata de Mozartkugeln.

Abans de finalitzar aquesta escapada de tardor, els viatger van fer una bonica i interessant visita a Rothenburg ob der Tauber, la ciutat medieval millor conservada de tot Alemanya, on sembla que el temps no hagi passat, i a Nuremberg. La capital ideològica del III Reich i una de les ciutats medievals millor conservades d’Europa fins a la II GuerraMundial, no va deixar ningú indiferent. El grup va constatar com ha preservat l’encant del passat gràcies a les seves construccions característiques, i va visitar l’interior de la fortalesa, on destaquen l’església de Sant Sebalt, la plaça del mercat, amb la font, l’Ajuntament i la magnífica vista de les teulades de la ciutat des del Palau imperial.

Tot i l’agenda repleta d’activitat d’aquesta sortida, al gran grup que s’hi va apuntar tampoc li va faltar temps per riure i divertir-se en els moments de relaxament.

Si vols fer un viatge pensat per a tu i amb la millor companyia com aquest, consulta l'agenda d'activitats de primavera de Mutuam Activa.


Deixa un comentari