Malignum Castrum i el Centre d’Observació de l’Univers, una fusió entre història i univers

Gener 29, 2019

El pròxim 14 de març reserveu el dia per una de les noves sortides que organitza Mutuam Activa. El dia començarà sortint de la nostra parada habitual direcció a Lleida, amb una breu aturada per esmorzar (no inclòs al preu). Continuarem fins a Os de Balaguer, al cor de la Noguera, per visitar el Castell Malignum Castrum, una fortificació d’origen àrab, alçada a la part alta de la vila. Ens espera una àmplia visita guiada per l’interior i exterior del castell, i coneixerem de primera mà els importants successos i esdeveniments històrics, com les batalles entre els Comtes d’Urgell i els Cabrera. A l’interior del castell, en concret a la sala gòtica, trobarem el Museu de les Campanes de Catalunya, una mostra amb nombroses peces recollides arreu de Catalunya, de diferents mides i sons.

Finalitzada la visita al castell, tornarem a l’autocar per traslladar-nos fins al restaurant reservat per l’ocasió, i després prosseguirem fins a l’última parada, Àger, per visitar i conèixer el Centre d’Observació de l’Univers. Allà gaudirem de la projecció “a l’ull del Montsec”, l’únic planetari del món amb tecnologia 3D i cúpula desplaçable, i acabarem de descobrir les seves instal·lacions i el parc dels telescopis, gràcies a una interessant visita guiada.
En acabar la visita al centre, iniciarem la tornada per carretera fins a Barcelona, on finalitzarem aquesta interessant excursió.

Consulta tota l’agenda de primavera “Mutuament primavera 2019 i pren nota de totes les activitats programades del 1 de març al 10 de maig.

Reserva la teva plaça!
• Telèfon: 93 380 09 60
• Correu electrònic: mlopezbrea@mutuam.com

Preu
• Preu mutualista Servei Gent Gran: 60€
• Preu acompanyant: 65€


Deixa un comentari