Escapa’t al Canal du Midi i al Sud de França

Gener 31, 2019

Per gaudir plenament de la primavera, l'agenda trimestral d'activitats de Mutuam Activa ens proposar visitar el Canal du Midi i el Sud de França, del 26 i el 28 d’abril.

El Canal du Midi (canal del migdia) és una via navegable de França que uneix el riu Garona a l’alçada de Toulouse amb el mar Mediterrani. Forma el “Canal dels dos Mars”, amb el canal lateral del Canal du Midi, que comunica per via fluvial, l’Atlàntic amb el Mediterrani. També aprofitarem per conèixer alguns indrets del Sud de França, on trobarem una gran dosis d’història i paisatges molt variats.

Per tant, us avancem aquest atractiu itinerari perquè us animeu i organitzeu a conèixer aquest canal navegable i en funcionament, més antic d’Europa. Reserveu aquestes dates a la vostra agenda i reserveu la vostra plaça per telèfon o correu electrònic: tel 93 380 09 60 - mlopezbrea@mutuam.com.

DIA 1: BARCELONA – CANAL DU MIDI – BEZIERS

A l’hora indicada, sortida de la nostra parada habitual per iniciar la ruta per carretera que ens ha de portar fins a La Jonquera i a endinsar-nos en territori francès fins arribar a Beziers on embarcarem en el vaixell que ens ha de portar a fer el creuer pel Canal du Midi.
Un recorregut pel canal i les seves rescloses tot gaudint del paisatge i les panoràmiques amb les que ens obsequia la ruta. Durant el recorregut tindrà lloc una parada per dinar a un restaurant a la riba del canal, en acabar continuarem la navegació fins que finalitzem de nou a Beziers. Arribada i visita de la ciutat abans de traslladar-nos fins a l’hotel on soparem i ens allotjarem després d’assignar les habitacions.

DIA 2: SAINT GUILHEM LE DESERT – COVES DE CLAMOUSE

Esmorzar a l’hotel i sortida amb direcció a Saint Guilhem le Desert, una petita població medieval situat al centre del camí de pelegrinatge a Santiago de Compostela. El poble està classificat amb el segell que identifica els pobles més bells de França i cal destacar l’Abadia de Gellone, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, que visitarem interiorment durant la visita guiada a la vila de Saint Guilhem.
Dinar a un restaurant i a la tarda trasllat a la propera població de Saint Jean de Fos per visitar les Coves de Clamouse, internacionalment conegudes per la riquesa excepcional que es troba al seu interior en forma de cristalls d’aragonita i calcita.
Finalitzada la visita, tornarem a l’hotel, sopar i allotjament a les seves instal•lacions.

DIA 3: BEZIERS – ABADIA DE FRONTFROIDE (NARBONA) – BARCELONA

Esmorzar a l’hotel i sortida amb direcció a Narbona per visitar l’Abadia de Frontfroide, una abadia cistercenca fundada l’any 1.093 impecablement conservada i que encara conserva l’església, el claustre, la sala capitular construïda el segle XII i l’edifici dels conversos, una joia arquitectònica.
Dinar a un restaurant i tornada a la carretera per viatjar de tornada fins a La Jonquera, Figueres, Girona i arribar a Barcelona per finalitzar aquesta interessant escapada a terres franceses.

Preu
• Preu mutualista Servei Gent Gran: 498€
• Preu acompanyant: 598€
• Suplement individual: 101€
• Assegurança de cancel·lació: 18€

Dades de contacte per reservar plaça
• Telèfon: 93 380 09 60
• Correu electrònic: mlopezbrea@mutuam.com

Consulta tota l’agenda de primavera al "Mutuament primavera 2019" i pren nota de totes les activitats programades del 1 de març al 10 de maig.


Deixa un comentari