Víctor Vargas, terapeuta ocupacional de la Residència Vila-seca imparteix un curs sobre el maneig del pacient neurològic

Desembre 29, 2016

El 18 de novembre a la Unitat d'Estimulació Neurològica (UEN) de Vila-seca (Tarragona) i el 25-26 de novembre a Terol (Teruel) amb el suport del Govern d'Aragó, Víctor Vargas, terapeuta ocupacional de la Residència, centre de dia i sociosanitari de Vila-seca, de Grup Mutuam, va impartir el curs "Abordatge de la teràpia ocupacional en el dany cerebral adquirit. Nous models d'atenció al pacient neurològic", a terapeutes ocupacionals, fisioterapeutes i logopedes, que es va centrar en el maneig del pacient neurològic. Víctor Vargas va estar acompanyat de Catarina Martínez, terapeuta ocupacional especialitzada en neuro-rehabilitació del Centre Sociosanitari Monterols. Tots dos van fer una introducció a la neurociència fent especial èmfasi en el concepte de neuro-plasticitat i alteracions més freqüents desprès del dany cerebral adquirit (DCA).

El curs va aprofundir sobre els mètodes de neuro-rehabilitació, models com Basale Stimulation i teràpies basades en l'evidència científica des d'una perspectiva sensoriomotriu tals com: control i re-aprenentatge motor orientat a activitats, Mirror Therapy, Teràpia del Movimient Induït per Restricció, Estimulació Sensorial i Affolter. Tots els assistents van valorar molt positivament aquesta curs de formació donada la vessant teòrica i pràctica del curs, molt ben combinada.

Encara no coneixes la Residència Vila-seca (Tarragona) per a gent gran de Grup Mutuam Ampliar informació

 


Deixa un comentari