Un Nadal compromès amb les causes solidàries a Mutuam la Creueta

Gener 10, 2019

Un any més durant l’època de Nadal, el Centre Assistencial Mutuam la Creueta de Sabadell, s’implica amb diverses causes socials.

, Un Nadal compromès amb les causes solidàries a Mutuam la CreuetaCom ja és tradició, el passat 14 de desembre es va organitzar un bingo molt especial, del qual es van destinar tots els beneficis a la Marató de TV3, dedicada en aquesta darrera edició a la investigació contra el càncer.

Tothom es va voler implicar en l’activitat, des dels residents i els seus familiars fins a l’equip de professionals i voluntaris. Donant així una bona oportunitat per fer conviure diferents generacions on tots van quedar amb un bon regust, ja que gràcies a diverses col·laboracions, ningú va marxar amb les mans buides.

El bingo va ser cantat pels nois i noies de l’Associació ANDY DOWN de Sabadell, entitat amb la qual el centre Mutuam La Creueta manté un conveni de col·laboració de voluntariat des de fa més de 5 anys.

Aquesta ha sigut una activitat, que a més de festiva ha aportat una col·laboració per una bona causa que s’ha volgut transmetre des de la gent gran que viu en el nostre centre. Complementada com és costum per un tradicional i solidari berenar, una bona tassa de xocolata calenta amb melindros.

, Un Nadal compromès amb les causes solidàries a Mutuam la CreuetaParal·lelament, la Residència també ha col·laborat en la recollida d’aliments per al Rebost d’Aliments de Sabadell, associació sense ànim de lucre formada per 26 entitats, vinculada a l’obra social i amb col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, que reparteix aliments i productes de primera necessitat arreu la ciutat.

Durant tres setmanes, a la recepció del centre es va disposar d’un punt de recollida on tothom van poder fer les seves aportacions. Aconseguint així, recaptar diferents productes bàsics i d’alimentació destinats a persones de la ciutat en una situació socioeconòmica complicada.

De nou, els objectius s’han vist més que assolit, fet fa al Centre Assistencial Mutuam la Creueta esperar amb ganes la propera temporada per tornar a col·laborar i aportar el seu granet de sorra. Agraint des d’aquí a tothom que ho fa possible.

 


Deixa un comentari