La Residència Vila-seca rep la certificació Libera-Care

Desembre 21, 2018

La Residència Vila-seca de Grup Mutuam, un centre multiservei amb places residencials, sociosanitària i de centre de dia, i amb un equip de rehabilitació per a persones amb dany cerebral, va obtenir la certificació de la normativa Libera-Care el passat mes de juliol. Desprès d’uns anys treballant amb la cultura de la no subjecció per a tots els serveis del centre, l’equip de professionals de la Residència Vila-seca ha assolit el model de cura centrat en la persona sense subjeccions.

La Norma Libera-Care és la primera que aconsegueix mesurar la Gestió de la Qualitat de Vida en les organitzacions que es dediquen a “cuidar”. LIBERA CARE (DIGNES) és un Model Complet de Cura, que va molt més enllà de la qüestió de les subjeccions: és tot un model entorn de la Dignitat de la Persona Cuidada. S'entén així que la Qualitat de Vida de la persona usuària o pacient és l'eix del model i aquesta és mesurada amb un seguit d'indicadors pràctics, entre els quals destaca el percentatge d'ús de subjecció de les organitzacions.

La Residència Vila-seca té clar aquest model i així ho demostra en el treball del dia a dia que porta a terme un gran equip de professionals.


Deixa un comentari