Meditant per la pau al Centre Residencial Mutuam Collserola

Febrer 24, 2017

No sabem si assolir la pau interior de tots és el primer pas per aconseguir la pau al món, però sí que tenim clar que és clau per sentir-nos bé. Per això, el passat 31 de gener, el dia següent de l’aniversari de la mort de Mahatma Gandhi, el Centre Residencial Mutuam Collserola va organitzar la Trobada per la pau i la no violència, basada en la meditació.

La trobada va estar conduïda per Albert Colomer, expert en aquest tipus de teràpies de l’Escola l’Ésser, i va reunir una cinquantena de persones, entre els membres del grup de meditació del seu centre i usuaris dels Apartaments Mutuam Collserola i de la Residència Mutuam Collserola. L’objectiu de l’activitat era que la gent gran pogués connectar amb la part d’innocència infantil que tots tenim, amb la saviesa que comporta la seva experiència i amb el silenci. Després d’una part dedicada als exercicis de respiració, els assistents van veure un audiovisual amb imatges d’infants alegres i una música al·legòrica i van compartir com se sentien amb les persones del seu costat. Posteriorment, en un clima de calidesa, els membres del grup de meditació van repartir als avis i àvies unes postals amb frases del Petit Príncep. Per acabar, els participants van participar d’un piscolabis i de la creació d’un mural a partir de les paraules relacionades amb la pau que cadascú escrigués.

Més meditació a Mutuam Collserola

Aquesta activitat forma part d’una iniciativa de l’Escola l’Ésser que anomenen ‘Una estona de silenci’ que volen portar a diversos indrets de la ciutat. El Centre Residencial Mutuam Collserola ha estat escollit el primer espai on portar-la a terme. Precisament, els seus residents podran començar a gaudir de sessions setmanals de meditació, afegint-se al grup d’usuaris dels Apartaments Mutuam Collserola, que ja fa temps que participen d’aquesta pràctica que ajuda a millorar el benestar emocional i físic, tal i com recollíem en l’article ‘Meditar: deixar-hi anar i veure-hi clar’.


Deixa un comentari